Video oprema

Roland V-4EX 1 Roland V-4EX 2

V-4EX:4-kanalni digitalni video mikser sa efektima

Video mixer sa HDMI ulazima i izlazima, USB streamingom i ugrađenim multiviewerom sa kontrolom preko dodira ekrana.

Jednostavnost i kvalitet slike i web streaming - V-4EX je poboljšana verzija legendarnih V-4 i V-8 miksera koja poseduje i HDMI ulaze i izlaze, progressive internu obradu slike, audio embedding, USB streaming i touch monitor.

Roland V-4EX unapređuje standard koji je postavio V-4 četvorokanalni video mikser u prvom redu time što poseduje HDMI ulaze i izlaze, USB streaming za web, HDCP funkcionalnost, touch multi-viewer, i audio embedding. Ove mogućnosti su dodate na ionako moćne osnove kao što su efekti i jedinstveni korisnički interfejs koji je od V-4 napravio jednog od najprodavanijih video miksera svih vremena.

Stara cena 2140€ Nova cena 1990€ Detaljnije... Video...

 

Roland V-8 1 Roland V-8 2

V-8 je osmokanalni Video Mixer sa svim mogućnostima koji ima V-4 samo sa 8 kanala, dva RGB ulaza za sliku sa kompjutera, monitorskim izlazima i dodatnim moćnim efektima. Najbolje stvari sa V-4 su i dalje tu - lakoća korišćenja, visok kvalitet digitalne obrade slike, mnoštvo video efekata, kao i BPM sinhronizacija sa muzikom. Ovaj mikser nove generacije proširuje mogućnosti video prezentacije i miksa video signala za nove, zahtevnije namene.

Stara cena 2400€ Nova cena 2140€ Detaljnije... Video...

 

roland v1600hd 1 roland v1600hd 2

16 kanalni multi format video mikser za digitalnu eru

Kvalitetan miks video signala sa video recordera, kompjutera, blu-ray / DVD playera, i sa vrhunskih profesionalnih izvora SD/HD-SDI video signala. V-1600HD je multifunkcionalni uređaj koji kombinuje profesionalni kvalitet i mogućnosti sa jednostavnošću korišćenja i to ga čini idealnim za miks uživo, ali i za postprodukciju.

Cena 17900,oo€ Detaljnije... Video...