Efekti i procesori

Roland vp7 1 Roland vp7 2

Za klavijaturiste kojima je potrebna odlična vokalna pratnja, propevaće VP-7 vocal processor! Trenutno kreirajte harmonije pomoću mikrofona i MIDI konekcije sa vašom klavijaturom. Jednostavno. Samo izaberite vrstu zvuka i svirajte. Sekcija sa ljudskim glasovima omogućuje izražajnu horsku pratnju jednostavnim sviranjem na klavijaturi – nema potrebe ni da pevate. Vocal Designer sekcija može automatski generisati dvo ili troglasne harmonije vokalne pratnje na osnovu pevanja u mikrofon. A radi klasičnih robotskih glasova je tu Vocoder taster kojim kao da ste u trenu uključili klasični vocoder.

Cena 490,oo€

BOSS VE20 boss ve20 x

Ko kaže da su pedale samo za gitariste? VE-20 je napravljen baš za vokalne umetnike, i u njega je ugrađena najbolja i najnovija tehnologija za obradu vokalnih efekata koju možete naći. Jednostavnim pritiskom na pedalu možete u trenu dodati bogate vokalne harmonije svojem glasu, korekciju visine glasa, a možete se kreativno poigrati i specijalnim efektima kao što su Distortion, Radio i Strobe. Možete čak i u realnom vremenu kreirati lupove i layerovati zvuk pomoću Phase Looper funkcije. VE-20 je moguće koristiti na svakom mestu, jer radi i na baterije.

Stara cena 290€ Nova cena 260€ Video...

 

Wharfedale_WPR-26

Wharfedale WPR-26 MKll  predsavlja sofisticirani sistem sa daljinskim upravljanjem koji nam omogućava da jednim stereo pojačalom upravljamo sa čak 6 pari zvučnika velike snage (do 3000 wati !!!) jednostavno bez kompleksnog usmeravanja velike grupe kablova.

Cena 215,oo €Detaljnije...

 

Lexicon300

Neprikosnoveni kvalitet dostojan Lexiconovog imena.


Cena     Call

Lexicon200

Legendarni Lexiconovi efekti koji se nalaze u ovom procesoru zadovoljiće sve Vaše potrebe na bini i u studiju.


Cena     Call