Roland-GP-7 1

Najbolji Rolandov klavir GP-7 PE

U prekrasnom, elegantnom kućištu koncertnog klavira nalazi se jedinstveni višekanalni zvučni sistem koji zvuči fantastično i prilagođava se sviranju, pa ovaj izuzetan instrument premošćuje razlike između digitalnog i akustičnog instrumenta. Ovo je novi svet prefinjenosti i muzičke inovacije.

Cena Call...

 

Video...

 

 

 

Iskusite zvuk i osećaj sviranja pravog koncertnog klavira

Svojim revolucionarnim pristupom modulisanja koncertnog klavira i neverovatno realističnim zvukom i osećajem sviranja, Rolandov V-PianoR je zaradio mnogo internacionalnih nagrada i pohvala od svojeg prvog pojavljivanja 2009. godine.

Postao je najbolji izbor za mnoge najzahtevnije pijaniste na svetu. I na koji način onda dodatno da se unapredi? Predstavljamo V-Piano Grand! U prekrasnom, elegantnom kućištu koncertnog klavira nalazi se jedinstveni višekanalni zvučni sistem koji zvuči fantastično i prilagođava se sviranju, pa ovaj izuzetan instrument premošćuje razlike između digitalnog i akustičnog instrumenta. Unapređen je i zvučni procesor V-Piano Granda, a u njegovu biblioteku zvuka su dodati novi modeli klavira. Ovo je novi svet prefinjenosti i muzičke inovacije.

  • Rolandova revolucionarna V-Piano tehnologija u koncertnom klaviru
  • Višekanalni audio sistem sa pravim zvukom akustičnog koncertnog klavira
  • DeLuxe PHA III Ivory Feel klavijatura sa Escapementom
  • Progressive Damper Action pedala omogućuje pravi osećaj sviranja akustičnog koncertnog klavira
  • Elegantno, tradicionalno kućište koncertnog klavira
  • Najnoviji modeli klavira u potpunosti optimizovani za V-Piano Grand

Pravi živi zvuk klavira

V-PianoR Grand se uzdiže iznad ograničenja prošlih tehnologija sa revolucionarnim "živim" srcem, i omogućuje da se svaka nota prirodno i savršeno ponaša i razvija. Kod V-Piano Granda nema menjanja brzine ili lupovanja, pa su note savršeno fine, toliko dobre da ih morate čuti da bi poverovali. Prirodan zvuk, prelep dizajn, V-Piano Grand je san snova.

Fenomenalan prostorni zvuk

Za razliku od bilo kojeg instrumenta pre njega, V-Piano Grand poseduje zvučni sistem sa inteligentnom višekanalnom audio tehnologijom koja prostor ispunjava neverovatno kvalitetnim zvukom u kojem ni pijanista ni slušaoci nisu svesni postojanja zvučnika. Svaka pojedinačna komponenta zvuka klavira je na pravom mestu, u pravom trenutku, sa prirodnom dinamikom koja savršeno odgovara na sviranje. Iz perspektive pijaniste se zvuk čekića koji udara žice čini bližim, a rezonancija žica daljom. Svaki element zvuka se inteligentno pozicionira u realnom vremenu, kako bi se kreirao širok, trodimenzionalni zvučni prostor. Prostor koji zvuči baš kako treba i za pijanistu i za sve slušaoce. Osim toga, prostornost se menja sa svakim modelom klavira. Ovo je fenomenalna mogućnost koju ima samo V-Piano Grand.

Sound Designer

Kod V-Piano Granda moguće je izabrati sve od prekrasnih Vintage modela klavira do futurističkih Vanguard modela, ali je moguće i napraviti kolekciju sopstvenih zvukova. Moguće je menjati tvrdoću virtualnog čekića i eksperimentisati sa egzotičnim konfiguracijama žica, štima, i materijala kao što su npr. srebrne triple žice za svaki tonalitet. Moguće je svirati na svetski poznatim koncertnim klavirima, ili na futurističkim klavirima kakve niko do sada nije čuo.

Inovativna konstrukcija kućišta

Roland je po prvi put kod V-Piano Granda omogućio da se uživa u lepoti kao ogledalo ravne površine poklopca klavijature, uz prikrivanje kontrolnog panela