Digitalni klaviri

Kawai KDP110 01 Kawai KDP110 02

Kawai KDP110

Kawai KDP110 je najnoviji električni klavir iz Kawai KDP serije. Donosi poboljšanu mehaniku, Bluetooth konekciju, kao i neverovatni sempl Shigeru Kawai koncertnog klavira. Kao i do sada, tu su snimač, metronom, tri pedale, izuzetno kućište. Sve to izrađeno po vrhunskim standardima u Kawai fabrici.

Cena 990 Evra Detaljnije... Video...

 

Roland RD2000 01

Roland RD2000

Equipped with two independent sound engines, premium action, and advanced controller features, the Roland RD-2000 delivers unmatched performance on stage and in the studio. Blending evolved piano technologies with extensive modern control, this next-generation instrument takes the industry-standard stage piano series to new levels of inspiration and creativity.

Cena Call... Detaljnije... Video...

 

ROLAND f 140r bk ROLAND f 140r wh

Roland F140r  je elegantan električni klavir novog dizajna koji se uklapa u svaki prostor. Dostupan u beloj i karbon crnoj boji. Savršen izbor za one koji tek ulaze u čarobni svet muzike kao i za one kojima je muzika profesionalni izbor.  Otkrijte novi zvuk klavira i uživajte u muzici.

Cena - 990,oo€ Detaljnije... Video...

 

orla-cdp31-rw orla-logo orange badge

NOVO !  NOVO !  NOVO!

Digitalni klavir nove generacije namenjen naprednijim pianistima. Poseduje sve što je potrebno za kvalitetan rad u kući studiju ili na živim nastupima.

Cena 740,oo€ Detaljnije... Video...

 

orla-cdp-10 bk orla-logo orange badge

NOVO !  NOVO !  NOVO!

Digitalni klavir nove generacije namenjen početnicima. Poseduje sve što je potrebno za uspešan start i kvalitetnu edukaciju.

Cena 640,oo€ Detaljnije... Video...