AT4047SVSC-1

Audio Technica AT4047SVSC - Cardioid Condenser Mic

Serija 40 Audio-Technica mikrofona je rezultat viegodinjeg iskustva u proizvodnji i vrhunske tehnologije pri izradi mikrofona. Ova serija je kreirana da zadovolji stroge zahteve profesionalnog snimanja..

Cena - 855,oo€

 

Video...

 

 

AT4047SVSC kardioidni kondenzatorski mikrofon sa AT8430 draem

Serija 40 Audio-Technica mikrofona je rezultat viegodinjeg iskustva u proizvodnji i vrhunske tehnologije pri izradi mikrofona. Ova vrhunska serija audio opreme posebno je kreirana da zadovolji stroge zahteve profesionalnog snimanja. Nebrojena priznanja za kvalitet muzikih producenata, inižera i muziara. Serija 40 se konstantno i svakodnevno koristi u najveim i najpoznatijim studijima za snimanje, takoe ima iroku audio upotrebu u radio i TV stanicama i u nastupima uivo.

Kvalitetna velika membrana daje tople zvune karakteristike koje po zvuku podseaju na klasine, stare studijske mikrofone. Dupla membrana omoguuje precizni polarni patern du kompletnog frekventnog opsega. iroki dinamiki raspon, visok SPL prag i izuzetno nizak sopstveni um, odlikuju ovaj univerzalni mikrofon koji je odlian u svakom okruenju za najvanije primene u prenosima uivo i emitovanju programa.

AT4047SVSM
Kardioidni kondenzatorski mikrofon sa AT8449SV shock mountom

AT4047SVSC
Kardioidni kondenzatorski mikrofon sa AT8430 draem za stalak